- LEVESEK - |
|
Tárkonyos borjúraguleves | 2 200 Ft |
Fokhagyma krémleves csészében sajtos krutonnal | 1 300 Ft |
Füstölt csülkös tarkabableves, zöldségekkel | 2 200 Ft |
- ELŐÉTELEK - |
|
Tatárbeefsteak, pirítóssal és friss zöldségekkel (15dkg) | 5 000 Ft |
Padlizsánkrém, kerti zöldségekkel és pirítóssal | 3 300 Ft |
*Három sajt rántva, hasábburgonya, tartár és áfonya jam /trappista, camembert, mozzarella/ | 4 500 Ft |
Balzsamkrémes camembert, friss salátaágyon és szórt magvakkal | 3 900 Ft |
Rántotthúsos szendvics | 1 800 Ft |
Sonkás melegszendvics | 1 400 Ft |
Hasábburgonya | 1 700 Ft |
- FŐÉTELEK - |
|
Konyhafőnök kedvence tobozkrokettel és fűszeres tejföllel /5 db baconbe tekert csirkemell, rostlapon sütve/ |
5 400 Ft |
Szezámmagos bundában sült csirkemell, friss salátával, hasábburgonyával | 4 800 Ft |
Bécsi sertésszűz /200g/ hasábburgonyával és balzsamkrémes friss salátával | 5 400 Ft |
Toscan grill, rösztiburgonyával /Roston sült csirkemell, fokhagyma, paradicsomkarika, mozzarella rápirítva, bazsalikom/ |
5 400 Ft |
Füstölt csülökkel, sajttal, lilahagymával töltött csirkemell, petrezselymes burgonyával | 5 400 Ft |
*BBQ csirkecsomb filé, steak burgonyával és rostonsült csöveskukoricával | 5 400 Ft |
2 személyes Angyali ínyenc tál /Roston szűzérmék, rántott szelet, kárpáti borzaska, rántott sajt, kakastaréj vegyes körettel/ |
12 000 Ft |
2 személyes Szárnyas tál /Cordon blue, mozzarellás csirkemell, párizsi csirkemell görögsaláta, hasábburgonya/ |
12 000 Ft |
*Angyali fatányéros hasábburgonyával és házi savanyúságokkal /Rostkaraj, szűzérme, csirkemell, kakastaréj, virsli/ |
5 600 Ft |
Főtt-füstölt csülök szeletek, juhtúrós galuskával és füstölt sajttal szórva | 6 200 Ft |
Inyenc csülök, petrezselymes burgonyával /Csülök darabok mustáros, szalonnás, hagymás, zöldborsós ,gombás, sörös szaftban, nem ropogós a csülök!!!/ |
5 800 Ft |
Sörrel sült csülök, szalonnás savanyúkáposztával és héjában sült burgonyával, fűszeres tejföllel | 5 800 Ft |
*Csülkös pacalpörkölt petrezselymes burgonyával | 4 300 Ft |
*Erdeigombás marhapofa pörkölt, juhtúrós galuskával | 5 200 Ft |
*Vajban sült lazacfilé, édesburgonya hasábbal és roppanós balzsamkrémes zöldsalátával | 6 500 Ft |
*Rántott borjúláb hasábburgonyával, tartármártás | 5 600 Ft |
Sertésszűz „stroganoff” módra, jázminrizzsel és tobozkrokettel | 5 500 Ft |
- SALÁTÁK - |
|
Görög saláta | 2 800 Ft |
Uborkasaláta | 1 000 Ft |
Tejfölös uborkasaláta | 1 200 Ft |
Saját készítésű káposztasaláta | 1 000 Ft |
Házi savanyúságok /Almapaprika, csalamádé, csemege uborka/ |
1 000 Ft |
Tartármártás | 600 Ft |
- DESSZERTEK - |
|
Somlói galuska rumos csokimártással és tejszínhabbal | 1 800 Ft |
Citrusos túrókrémmel töltött palacsinta vanília fagylalttal és tejszínhabbal | 1 800 Ft |
*Gourmand palacsinta /Nutellás, túrós és áfonyás palacsinta csoki öntettel és tejszínhabbal/ |
2 000 Ft |
Palacsinták /Nutellás, túrós, ízes, kakaós/ |
500 Ft/db |
Gesztenyepüré, tejszínhabrózsával | 1 700 Ft |
Csoportokat 12 főig tudunk ala carte étellel kiszolgálni, e létszám felett szűkített étlapunkról választhatnak, vagy előrendelhetnek honlapunkról. |
|
- SZŰKÍTETT ÉTLAP - |
|
Marhalábszár húsleves, csigatésztával | 2 200 Ft |
Tatárbifsztek kerti zöldségekkel és pirítóssal | 5 000 Ft |
Három sajt rántva, hasábburgonyával és tartármártással | 4 500 Ft |
Csirke cordon blue vegyeskörettel | 5 200 Ft |
2 személyes szárnyastál | 12 000 Ft |
Bécsi sertésszűz friss salátával és hasábburgonyával | 5 400 Ft |
Ínyenc csülök, petrezselymes burgonyával | 5 800 Ft |
Angyali fatányéros | 5 600 Ft |
Uborkasaláta | 1 000 Ft |
Káposztasaláta | 1 000 Ft |
Somlói galuska rumos csokoládéval, tejszínhabbal | 1 800 Ft |
MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKNEK JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK! ENJOY YOUR MEAL! |
|
Pataki Péter |
Magyar Zsolt |
Árfelelős |
Konyhafőnök |
Ételeinket így álmodtuk meg, bármi nemű módosítás esetén az étel árához +500 Ft-ot számítunk fel! Elvitel esetén 200.-ft csomagolási díjat számitunk fel! Csoportokat 12 főig tudunk ala carte étellel kiszolgálni, e létszám felett szűkített étlapunkról választhatnak, vagy előrendelhetnek honlapunkról. |