- LEVESEK -
- SOUPS -

Tárkonyos borjúraguleves 2 200 Ft
Fokhagyma krémleves csészében sajtos krutonnal 1 300 Ft
Füstölt csülkös tarkabableves, zöldségekkel 2 200 Ft

- ELŐÉTELEK -
- HOT AND COLD STARTERS -

Tatárbeefsteak, pirítóssal és friss zöldségekkel (15dkg) 5 000 Ft
Padlizsánkrém, kerti zöldségekkel és pirítóssal 3 300 Ft
*Három sajt rántva, hasábburgonya, tartár és áfonya jam /trappista, camembert, mozzarella/ 4 500 Ft
Balzsamkrémes camembert, friss salátaágyon és szórt magvakkal 3 900 Ft
Rántotthúsos szendvics 1 800 Ft
Sonkás melegszendvics 1 400 Ft
Hasábburgonya 1 700 Ft

- FŐÉTELEK -
- MAIN DISHES -

Konyhafőnök kedvence tobozkrokettel és fűszeres tejföllel
/5 db baconbe tekert csirkemell, rostlapon sütve/
5 400 Ft
Szezámmagos bundában sült csirkemell, friss salátával, hasábburgonyával 4 800 Ft
Bécsi sertésszűz /200g/ hasábburgonyával és balzsamkrémes friss salátával 5 400 Ft
Toscan grill, rösztiburgonyával
/Roston sült csirkemell, fokhagyma, paradicsomkarika, mozzarella rápirítva, bazsalikom/
5 400 Ft
Füstölt csülökkel, sajttal, lilahagymával töltött csirkemell, petrezselymes burgonyával 5 400 Ft
*BBQ csirkecsomb filé, steak burgonyával és rostonsült csöveskukoricával 5 400 Ft
2 személyes Angyali ínyenc tál
/Roston szűzérmék, rántott szelet, kárpáti borzaska, rántott sajt, kakastaréj vegyes körettel/
12 000 Ft
2 személyes Szárnyas tál
/Cordon blue, mozzarellás csirkemell, párizsi csirkemell görögsaláta, hasábburgonya/
12 000 Ft
*Angyali fatányéros hasábburgonyával és házi savanyúságokkal
/Rostkaraj, szűzérme, csirkemell, kakastaréj, virsli/
5 600 Ft
Főtt-füstölt csülök szeletek, juhtúrós galuskával és füstölt sajttal szórva 6 200 Ft
Inyenc csülök, petrezselymes burgonyával
/Csülök darabok mustáros, szalonnás, hagymás, zöldborsós ,gombás, sörös szaftban, nem ropogós a csülök!!!/
5 800 Ft
Sörrel sült csülök, szalonnás savanyúkáposztával és héjában sült burgonyával, fűszeres tejföllel 5 800 Ft
*Csülkös pacalpörkölt petrezselymes burgonyával 4 300 Ft
*Erdeigombás marhapofa pörkölt, juhtúrós galuskával 5 200 Ft
*Vajban sült lazacfilé, édesburgonya hasábbal és roppanós balzsamkrémes zöldsalátával 6 500 Ft
*Rántott borjúláb hasábburgonyával, tartármártás 5 600 Ft
Sertésszűz „stroganoff” módra, jázminrizzsel és tobozkrokettel 5 500 Ft

- SALÁTÁK -
- SALADS -

Görög saláta 2 800 Ft
Uborkasaláta 1 000 Ft
Tejfölös uborkasaláta 1 200 Ft
Saját készítésű káposztasaláta 1 000 Ft
Házi savanyúságok
/Almapaprika, csalamádé, csemege uborka/
1 000 Ft
Tartármártás 600 Ft

- DESSZERTEK -
- DESSERTS -

Somlói galuska rumos csokimártással és tejszínhabbal 1 800 Ft
Citrusos túrókrémmel töltött palacsinta vanília fagylalttal és tejszínhabbal 1 800 Ft
*Gourmand palacsinta
/Nutellás, túrós és áfonyás palacsinta csoki öntettel és tejszínhabbal/
2 000 Ft
Palacsinták
/Nutellás, túrós, ízes, kakaós/
500 Ft/db
Gesztenyepüré, tejszínhabrózsával 1 700 Ft

Csoportokat 12 főig tudunk ala carte étellel kiszolgálni, e létszám felett szűkített étlapunkról választhatnak, vagy előrendelhetnek honlapunkról.

- SZŰKÍTETT ÉTLAP -

Marhalábszár húsleves, csigatésztával 2 200 Ft
Tatárbifsztek kerti zöldségekkel és pirítóssal 5 000 Ft
Három sajt rántva, hasábburgonyával és tartármártással 4 500 Ft
Csirke cordon blue vegyeskörettel 5 200 Ft
2 személyes szárnyastál 12 000 Ft
Bécsi sertésszűz friss salátával és hasábburgonyával 5 400 Ft
Ínyenc csülök, petrezselymes burgonyával 5 800 Ft
Angyali fatányéros 5 600 Ft
Uborkasaláta 1 000 Ft
Káposztasaláta 1 000 Ft
Somlói galuska rumos csokoládéval, tejszínhabbal 1 800 Ft

 

MINDEN KEDVES VENDÉGÜNKNEK JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK!
ENJOY YOUR MEAL!
 
Pataki Péter
Magyar Zsolt
Árfelelős
Konyhafőnök
 

Ételeinket így álmodtuk meg, bármi nemű módosítás esetén az étel árához +500 Ft-ot számítunk fel!

Ételeinkből fél adagot is felszolgálunk, ekkor az ár a teljes adag árának 70 %-a
*Megjelölt ételeknél nem tudunk féladagot felszolgálni!

Elvitel esetén 200.-ft csomagolási díjat számitunk fel!

Csoportokat 12 főig tudunk ala carte étellel kiszolgálni, e létszám felett szűkített étlapunkról választhatnak, vagy előrendelhetnek honlapunkról.